Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-11.00 uur - Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

In de trimsalon… Leuke dingen op mijn pad

Door hondentrimster Melissa Eggens

De maand september begon gelijk met de Warande dag waarbij ik mezelf mocht promoten samen met mijn collega’s van de Dierenartspraktijk. Een ontzettend leuke dag met vele verschillende kraampjes. Veel te zien, te horen en te proeven. Ik heb me goed vermaakt. September is ook de maand dat ik mijn baan bij de supermarkt helaas achter me moest laten omdat ik een tijdelijk contract had. Dit nieuws vond ik erg lastig. Mijn vriend zit nog op school en ik had geen vaste baan meer. Wat een stress! Gelijk ging ik opzoek naar iets anders en wat kwam er op mijn pad: Bakker Bart! Hier zal ik vanaf oktober werkzaam zijn, ik ben namelijk aangenomen!! Daar ga ik wel minder uren draaien dan bij de supermarkt, waardoor ik dus meer tijd voor jullie en jullie lieve honden!

Verder is er nog meer leuk nieuws te melden. Ik heb er een heleboel nieuwe klanten bij! En zo begint het steeds drukker te worden in de trimsalon, waardoor jullie honden soms niet meer gelijk terecht kunnen (in dezelfde week). Dit probeer ik zoveel mogelijk te verhelpen door steeds meer tijd door te brengen in de trimsalon, dit is dankzij mijn nieuwe baan beter mogelijk. Het is erg leuk voor mij dat het zo druk begint te worden, maar minder leuk voor jullie. Het beste is daarom alvast een vervolg afspraak in te plannen zodat je zeker bent van een plek!

Groetjes en tot de volgende keer!
Melissa & Perro

Published by Dierenartsen Lelystad on maandag, oktober 31st, 2016 | Geen reacties
Blog | Tags:, , , , ,

Comments

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Add a Comment

Will not be published

Optional

Copyright Dierenartsen Lelystad