Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-11.00 uur - Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Castratieproject deze keer in januari

In 2013, 2014 en 2015 organiseerde Dierenartsen Lelystad al eerder een castratie en sterilisatieproject in Lelystad. Er zijn inmiddels al meer dan 50 katten geholpen! De medewerkers van de praktijk hopen er dit jaar weer een groot aantal te mogen ontvangen en behandelen. Het project zal 7 januari plaatsvinden in de operatiekamers van de praktijk op de Kempenaar.

Deze dag zal het team van dierenartsen en assistenten vrijwillig poezen en katers ‘helpen’. Er wordt geprobeerd de middelen die nodig zijn om deze operatie uit te voeren (deels) gesponsord te krijgen van de verschillende leveranciers. Zo wordt de prijs van de ingreep zo laag mogelijk gehouden. Uiteraard zal de ingreep op dezelfde manier uitgevoerd worden als gebruikelijk is bij Dierenartsen Lelystad. Een huisdier wordt gewaarborgd van dezelfde zorg. U kunt deze dag vergelijken met een castratie en sterilisatie project in Spanje, maar dan in uw eigen gemeente!

Eigenaren van de poezen en katers dienen aan te tonen dat zij afhankelijk zijn van de voedselbank of onder bewind voering staan om in aanmerking te komen voor dit project. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de balie van de praktijk (0320 – 282833).

Published by Dierenartsen Lelystad on zondag, december 4th, 2016 | Geen reacties
Blog | Tags:, , , , , ,

Comments

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Add a Comment

Will not be published

Optional

Copyright Dierenartsen Lelystad