Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-11.00 uur - Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Aiko

Door kattentrimster Jos Hillebrand

Aiko is een jonge Ragdoll van vijf jaar. Ragdoll betekent lappenpop in het Engels. Meestal laten deze raskatten zich als een lappenpop slap hangen als ze op je schoot zitten, zo ontspannen zijn ze dan. Hoe dat voor het eerst op een trimtafel gaat, weet ik niet.

Tijdens het trimmen was Aiko in ieder geval heel alert en beweeglijk: bij ieder geluidje of beweging ging haar kopje die richting uit. Haar mooie vacht kammen was daardoor wat lastig: ze zat nooit echt stil en draaide alsmaar alle kanten op. Daarom is er ook geen echte mooie ‘na’-foto van haar. U moet het doen met een foto tijdens het kammen. Maar daarop zit ze wel echt heel stil. En zo is ook haar mooie gezichtje met prachtige blauwe kijkers goed te zien!

Published by Dierenartsen Lelystad on dinsdag, maart 27th, 2018 | Geen reacties
Blog | Tags:, , , , , ,

Comments

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Add a Comment

Will not be published

Optional

Copyright Dierenartsen Lelystad