Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Ankertjes uit?

Ankertjes uit?

Blog

Ankertjes uit?

Posted By Dierenartsen Lelystad

Vanaf mei 2013 kunt u bij ons terecht voor puppybegeleiding. Met regelmaat komt u met uw jonge hond bij ons in de praktijk. Samen met uw ‘eigen’ paraveterinair bespreekt u de vorderingen en ontvangt u adviezen over de gezondheid. Inmiddels zijn er al heel wat pup’s volwassen geworden. Ook voor ons is dat een mijlpaal!

Deze keer werd Grietje één en dat werd gevierd met een bezoekje aan de dierenarts. Vrolijk zoals altijd sprong Grietje op de behandeltafel om haar beloning op te halen. Daarna werd ze door dierenarts Deborah onderzocht en gezond verklaard. Deborah werd daarvoor bedankt met een dikke, natte zoen!

En dat zien we natuurlijk graag en daar doen we het ook voor! Vroeger ging bijna iedere hond in de spreekwoordelijke ‘ankers’ op het moment dat de praktijk in zicht kwam. Of de auto niet naar links en het bos, maar naar rechts en de dierenarts ging. Voor eigenaren was dat altijd verschrikkelijk. Maar ook als dierenarts of paraveterinair is het niet leuk om die honden te moeten onderzoeken.

Aan iedere puppybegeleiding komt een eind. En dat is voor Grietje op dit moment. Maar door de hoeveelheid leuke bezoeken, is de kans dat Grietje haar ‘ankertjes zal uitgooien’ in de toekomst een heel stuk kleiner! En natuurlijk mag iedere volwassen hond even een koekje komen halen, ook als er niets aan de hand is. Of misschien wel juist als er niets aan de hand is!

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak