Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Dankbare katteneigenaren

Dierenartsen Lelystad Persberichten Dankbare katteneigenaren
Dankbare katteneigenaren

Persberichten

Dankbare katteneigenaren

Posted By Dierenartsen Lelystad

Zaterdag 20 december organiseerde Dierenartsen Lelystad voor de tweede maal een castratieproject. In totaal zijn 24 katten die dag door een team van vijf dierenartsen, acht paraveterinairen en twee stagiaires voor een zeer gereduceerd tarief geholpen. Deze katten zijn eigendom van baasjes met een niet brede beurs en zijn afhankelijk van de voedselbank en/of staan onder bewind voering. Zonder dit project zouden deze katten voor heel veel nakomelingen zorgen en dat is nu voorkomen.

“Het is heel bijzonder om zo’n dag mee te maken en de operaties uit te voeren”, aldus dierenarts Sander van der Wal. “Afgelopen jaar hielpen we dertien dieren, dit jaar zijn dat er 24! Al die katten kunnen nu niet meer voor nestjes ongewilde kittens zorgen, maar maken ook minder kans om ziek te worden of aangereden te worden door een auto.” Paraveterinair Edith vult aan: “Het is voor ons heel erg leuk om te doen! De eigenaren zijn zo dankbaar als ze hun geliefde huisdier ophalen! En het is voor ons een waar feestje. We kunnen optimaal gebruik maken van onze operatiekamers en opnamefaciliteiten. Iedereen wist zijn taak en door goed samen te werken werden de katten allemaal voorzien van de perfecte zorg.”

Tagged , , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak