Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Afvalwedstrijd

Afvalwedstrijd

Nieuws

Afvalwedstrijd

Posted By Dierenartsen Lelystad

Overgewicht en obesitas is ook bij onze honden en katten een groot probleem. Ruim 50 procent heeft overgewicht! Omdat het niet eenvoudig is om uw dier op dieet te zetten en te houden, biedt Dierenartsen Lelystad gratis begeleiding aan. In januari kunt u zich hiervoor aanmelden en doet u automatisch mee aan een afvalrace. Het huisdier dat het gezondst afvalt wint een maand gratis voeding!

Overgewicht of obesitas zorgt voor een grotere kans op gezondheidsproblemen. Pijnlijke gewrichten, suikerziekte en blaasproblemen bij katten zijn veel voorkomende gevolgen. Maar wie kan die prachtige bruine ogen van zijn of haar geliefde huisdier negeren?! Het is dan ook niet zo vreemd dat velen moeite hebben met het volgen van een dieet. De paraveterinairen van Dierenartsen Lelystad helpen u in het proces en zorgen voor een duidelijk plan. Zij zijn het steuntje in de rug als u het moeilijk heeft.

Meer informatie over obesitas vindt u hier.

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak