Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Assistente vs Dierenarts

Dierenartsen Lelystad Blog Assistente vs Dierenarts
Assistente vs Dierenarts

Blog

Assistente vs Dierenarts

Posted By Dierenartsen Lelystad

In de praktijk proberen wij met het hele team een goede samenwerking te hebben. Want, alleen op die manier kunnen wij optimaal voor onze cliënten en hun huisdieren zorgen. Om die optimale samenwerking te bereiken hebben we verschillende ‘uitjes’ per jaar. Zoals een BBQ aan het eind van de zomer. Het castratieproject vlak voor de kerstdagen. Een teamuitje en natuurlijk een kerstdiner.

Juist omdat we zo’n goed team zijn, hebben we enorm veel respect voor elkaar. We helpen waar nodig is en voorzien elkaar van de nieuwste weetjes. Niet alleen op veterinair gebied, maar ook sociaal vlak vullen we elkaar goed aan. De paraveterinairen (assistentes) van onze praktijk houden er van om de dierenartsen optimaal te assisteren. Dat houdt in dat ze op het juiste moment klaar staan bij het onderzoek van een patiënt, de dieren goed vasthouden en als nodig fixeren. Maar ook de dierenarts voorzien van een kopje koffie tijdens een druk spreekuur wordt natuurlijk gewaardeerd. Maar een paraveterinair is meer dan een assistente!

Zo hebben zij de verantwoordelijkheid over de opnamepatiënten. Leggen ze dieren onder narcose en monitoren deze tijdens een behandeling. Ze doen laboratoriumonderzoeken en nemen röntgenfoto’s. Ze draaien hun eigen spreekuren voor pups, kittens, dieren met overgezicht, artrose en gebitsproblemen. Daarnaast is er natuurlijk het werk aan de balie met de cliënten. Een veelzijdige baan, waar ze wel eens het schaap met de vijf poten genoemd worden.

Maar waar onze assistentes echt warm voor lopen is het af en toe pesten van onze dierenartsen. En dus begon het afgelopen maandag met het bedenken van een goede grap voor dierenarts Niels. Gedurende de week werden voorbereidingen getroffen en werd de grap geperfectioneerd. En we kunnen niet trotser op de dames zijn. Want deze grap hielden ze niet alleen voor zich zelf!

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak