Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Bijzondere patiënt, Aram

Dierenartsen Lelystad Blog Bijzondere patiënt, Aram
Bijzondere patiënt, Aram

Blog

Bijzondere patiënt, Aram

Posted By Dierenartsen Lelystad

Geschreven door Myrthe Johansen (eigenaar Aram)

Hij kijkt me aan met die prachtige bruine ogen van hem, hij kruipt wat dichter tegen me aan. Ik kroel door zijn blonde haar. Dit is echte liefde. Onze blonde beste vriend is uitgeroepen tot liefste hond van de maand.

Logisch, dat Aram de liefste hond is die er bestaat weten wij al lang, dat is niet iets van deze maand. In de zomer van 2006 maakte hij ons gezin compleet. Van vertederende maar ondeugende “Page pup” is hij uitgegroeid tot de trouwste, gezelligste, gehoorzaamste en liefste hond die we ons maar kunnen wensen. Ondanks het feit dat kleine kinderen bovenop hem kunnen liggen, de kat uit zijn waterbak kan drinken, de kippen over hem heen kunnen springen en je met een gerust hart voedsel op de tafel kunt laten staan is hij zeker geen sul. Als de baas van huis is ontpopt hij zich als een echte waakhond. Het is een labrador met karakter.

We hebben al heel wat gereisd met Aram, Frankrijk, Kroatië, Engeland, Denemarken of België, Aram vindt alles prima, zolang hij maar mee mag. Tot nu toe is Aram altijd kerngezond geweest. Afgelopen maand moest zijn staart geamputeerd worden vanwege een ontsteking in de staartpunt.

Het waren angstige dagen omdat de stomp ging ontsteken, Aram was zichzelf niet. Apathisch, down, koortsig, verdrietig, het ging ons aan het hart. Maar gelukkig zagen we na twee weken zijn stompje weer voorzichtige bewegingen maken. En nu is hij weer vrolijk en “kwispelt” hij er weer vrolijk op los. De eerlijke, opgewekte, lieverd is weer zichzelf. We hopen dat Aram nog heel lang deel van ons gezin zal blijven, totdat hij heel oud en grijs is. Hij is echt uniek!

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak