Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Bijzondere patiënt, Snorre

Dierenartsen Lelystad Blog Bijzondere patiënt, Snorre
Bijzondere patiënt, Snorre

Blog

Bijzondere patiënt, Snorre

Posted By Dierenartsen Lelystad

Door: Snorre

Ik was buiten aan het spelen en toen ben ik met mijn poot ergens achter blijven hangen. Al mijn middenvoetsbeentjes van mijn rechter achterpoot waren gebroken. En dus zijn mijn baasjes meteen in actie gekomen en naar Dierenartsen Lelystad gegaan. Daar was mijn redder in nood: Sander van der Wal. Hij heeft in alle botjes een pin gezet en mijn poot werd gespalkt. Ik mocht alleen nog maar in een bench met een kap om van hem. Maar gelukkig kreeg ik elke dag een knuffelsessie met mijn baasjes.

We gingen regelmatig naar mijn grote vrienden Sander en Niels en zij voelden, keken en roken hoe het met mijn pootje ging. Elke keer waren zij en mijn baasjes weer blij, omdat het allemaal verliep zoals verwacht.  Na 11 weken mocht het verband van mijn poot af. Ik had allemaal oud bloed en smetwondjes op mijn poot, omdat het zo lang in het verband had gezeten. Mijn baasjes gingen mijn poot elke dag wassen, maar ik vond dat ik dat beter kon. Ondanks de lampenkap om mijn hoofd kon ik bij mijn poot om hem te wassen. Zelfs met een grotere kap kon ik de tenen van mijn achterpoot wassen. Knap he?!

Gelukkig mocht ik na 12,5 week eindelijk uit de bench en weer rondlopen door het huis. Mijn baasjes vonden dit in het begin wel erg spannend, want ik stond nog niet erg stevig op mijn poten. Ik vond het daarentegen weer heerlijk en rende weer het hele huis door. Sinds kort mag ik ook weer naar buiten, want ik begon toch wel weer erg veel te zeuren bij de voordeur. Ik vind het heerlijk om weer buiten te snuffelen, rennen en spelen en kom voldaan, moe en zonder gebroken poot weer thuis!

 

Tagged , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak