Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Boekentip: Sjef de Kliniek

Dierenartsen Lelystad Blog Boekentip: Sjef de Kliniek

Blog

Boekentip: Sjef de Kliniek

Posted By Rianne van der Wal

Miss Moss
Dierenarts Moss Tijssens is meer dan dierenarts. Ze is naast dierenarts, moeder, echtgenoot ook nog schrijfster. Onder de naam Miss Moss zijn er twee mooie boeken verschenen. De tip die we u hier geven is van haar boek: Sjef de Kliniek, de hond van de dierenarts. 

Sjef
Het boek is geschreven voor kinderen en door Sjef leren zij te zorgen voor hun huisdier. En leren ze over de gezondheid daarvan. Sjef beleeft verschillende avonturen in de dierenartsenpraktijk en deze worden vertelt in korte verhalen. 

Verliefd?
Sjef was de hond van de dierenarts waar Moss jaren mee heeft samen gewerkt. “Sjef was altijd overal bij, met zijn neus tegen de glazen ruit van de spreekkamer, of op zijn geruite kussen zodat hij precies kon volgen wat er gebeurde in de dierenkliniek. Sjef neemt de kinderen letterlijk mee in de kliniek.” “Maar er gebeurt nog meer”, verteld de bevlogen dierenarts: “Sjef heeft een geheimpje. Dat geheimpje moet je goed bewaren. Hij wordt verliefd, sssjt…” 

Het boek is via bol.com te bestellen. Klik op de afbeelding om naar de juiste pagina te gaan.

Tagged , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak