Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Castratie- & sterilisatieproject

Dierenartsen Lelystad Nieuws Castratie- & sterilisatieproject
Castratie- & sterilisatieproject

Nieuws

Castratie- & sterilisatieproject

Posted By Dierenartsen Lelystad


Volgens de laatste berichten kruipt Nederland langzaam uit de recessie. Nu is dat natuurlijk niet direct te merken in onze portemonnee. Meer en meer huishoudens zijn afhankelijk van een voedselbank of staan onder bewindvoering. Zij hebben moeite hun eigen hoofd boven water te houden en kunnen hun huisdieren vaak niet optimaal voorzien van medische zorg. Omdat Dierenartsen Lelystad deze groep een extra warm hart wil toedragen gedurende de feestdagen, zal het team voor een gereduceerd tarief castraties uitvoeren op zaterdag 21 december.

Deze dag zal het team van dierenartsen en assistenten vrijwillig poezen en katers ‘helpen’. Er wordt geprobeerd de middelen die nodig zijn om deze operatie uit te voeren (deels) gesponsord te krijgen van de verschillende leveranciers. Zo wordt de prijs van de ingreep zo laag mogelijk gehouden. Uiteraard zal de ingreep op dezelfde manier uitgevoerd worden als gebruikelijk is bij Dierenartsen Lelystad. U kunt deze dag vergelijken met een castratie en sterilisatie project in Spanje, maar dan in uw eigen gemeente!

Eigenaren van de poezen en katers dienen aan te tonen dat zij afhankelijk zijn van de voedselbank of onder bewindvoering staan (en goedkeuring hebben) om in aanmerking te komen voor dit project. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de balie van de praktijk (0320 – 282833).

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Royal Canin, Virbac & PraktijkInkoop

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak