Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Castratieproject deze keer in januari

Dierenartsen Lelystad Blog Castratieproject deze keer in januari
Castratieproject deze keer in januari

Blog

Castratieproject deze keer in januari

Posted By Dierenartsen Lelystad

In 2013, 2014 en 2015 organiseerde Dierenartsen Lelystad al eerder een castratie en sterilisatieproject in Lelystad. Er zijn inmiddels al meer dan 50 katten geholpen! De medewerkers van de praktijk hopen er dit jaar weer een groot aantal te mogen ontvangen en behandelen. Het project zal 7 januari plaatsvinden in de operatiekamers van de praktijk op de Kempenaar.

Deze dag zal het team van dierenartsen en assistenten vrijwillig poezen en katers ‘helpen’. Er wordt geprobeerd de middelen die nodig zijn om deze operatie uit te voeren (deels) gesponsord te krijgen van de verschillende leveranciers. Zo wordt de prijs van de ingreep zo laag mogelijk gehouden. Uiteraard zal de ingreep op dezelfde manier uitgevoerd worden als gebruikelijk is bij Dierenartsen Lelystad. Een huisdier wordt gewaarborgd van dezelfde zorg. U kunt deze dag vergelijken met een castratie en sterilisatie project in Spanje, maar dan in uw eigen gemeente!

Eigenaren van de poezen en katers dienen aan te tonen dat zij afhankelijk zijn van de voedselbank of onder bewind voering staan om in aanmerking te komen voor dit project. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de balie van de praktijk (0320 – 282833).

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak