Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

De beste wensen voor 2020

Dierenartsen Lelystad Nieuws De beste wensen voor 2020

Nieuws

De beste wensen voor 2020

Posted By Rianne van der Wal

We hopen dat iedereen goed het nieuwe jaar begonnen is. Dat alle huisdieren oudjaarsdag en -nacht rustig hebben beleefd en gezond het nieuwe jaar in gaan.

Vuurwerk!
Onze eigen huisdieren hadden hier en daar wat hulp nodig tijdens het vuurwerk. Van voedingssupplementen tot echte medicijnen zijn ingezet om het voor hen ook leuk te houden. Gelukkig lukte dat aardig. Mocht uw hond het allemaal spannender gevonden hebben dan andere jaren, dan is het verstandig om onze site en social media in de gaten te houden. Ieder jaar hebben we in september een informatieavond over vuurwerk waar goede tips gegeven worden!

Plannen voor 2020
Komend jaar zullen we weer veel ondernemen. Zo beginnen we met de nieuwjaarswandeling op 11 januari. Maar ook in het voorjaar en najaar gaan we weer gezellig met elkaar wandelen. De data voor deze wandelingen worden later bekend gemaakt.

Er zal in februari weer volop aandacht zijn voor het gebit van uw hond en kat. En daarna geven we weer extra informatie over op vakantie gaan met uw huisdier. Welke vaccinaties en preventieve behandelingen zijn daarbij belangrijk en wat is er wettelijk allemaal verplicht als u naar het buitenland gaat?

Warande
Vanaf 2 januari zal onze dependance in de Warande langer geopend zijn. Een paraveterinair en dierenarts zal iedere werkdag van 13.00 – 17.00 uur aanwezig zijn. Afspraken kunt u, zoals u gewend bent, telefonisch en online maken.

Tagged , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak