Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Dierenartsen lelystad beschikt over dentale rontgen!

Dierenartsen Lelystad Nieuws Dierenartsen lelystad beschikt over dentale rontgen!
Dierenartsen lelystad beschikt over dentale rontgen!

Nieuws

Dierenartsen lelystad beschikt over dentale rontgen!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Dentale röntgen kan een “close up” maken van het gebit van uw huisdier. Wij kunnen dan, in tegenstelling tot normale rontgenfoto’s,  veel preciezer zien waar eventuele problemen zich bevinden in een tand of kies. Daardoor is het veel beter in te schatten of er bijvoorbeeld een kies of tand uitgehaald moet worden of dat er een vervolgbehandeling gedaan moet worden en een kies of tand behouden kan worden.

Het aanbieden van een gebitsbehandeling kan hiervoor beter gedaan worden. Er kan exact aangeven welke behandeling nodig is voor het gebit van uw huisdier. Met de daarbij behorende tijdsduur en kosten. Wel zo prettig voor u als eigenaar om te weten waar u aan toe bent.

Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat er een behandeling in meerdere sessies nodig is. Omdat het beter is voor uw hond of kat. Onlangs zijn twee van onze paraveterinairen bijgeschoold op het gebied van veterinaire tandheelkunde. Dit zorgt ervoor zorgt dat zij samen met uw dierenarts een goede behandeling voor uw huisdier kunnen inzetten zonder onnodig lange narcose tijd en extra kosten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd hoe het met het gebit van uw hond of kat is gesteld? Onze paraveterinairen maken graag een afspraak met u om samen eens te kijken.

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak