Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Dierenartsen Lelystad openen in Warande.

Dierenartsen Lelystad Persberichten, Warande Dierenartsen Lelystad openen in Warande.
Dierenartsen Lelystad openen in Warande.

Persberichten Warande

Dierenartsen Lelystad openen in Warande.

Posted By Dierenartsen Lelystad

Lelystad: Zaterdag 7 januari zal de praktijk van Dierenartsen Lelystad, aan de Buizerdweg 29, geopend worden. Wethouder Jop Fackeldey, zal om 13:30 uur de praktijk openen. Daarna staan de dierenartsen en assistenten tot 16:00 uur klaar om iedere geïnteresseerde te ontvangen met een welkomstdrankje. Er is gelegenheid om de praktijk te bezichtigen, maar ook om vragen te stellen aan de eigenaren en werknemers. Er zal een fotograaf aanwezig zijn om uw huisdier op de foto te zetten. En voor de kinderen is er een ballonnenclown en zal er de mogelijkheid zijn om zich te laten schminken.

Dierenartsen Lelystad is in Lelystad ook wel bekend onder de naam Dierenartsenpraktijk De Kempenaar, gevestigd op de Kempenaar. In 2009 is deze praktijk overgenomen door drie jonge dierenartsen (Sander van der Wal, Deborah Heemskerk en Jochem de Jong). Tijdens de opening van de nieuwe praktijk zal de nieuwe naam, huisstijl en het nieuwe logo gepresenteerd worden. In de loop van 2012 zal dit ook doorgevoerd worden op de locatie op de Kempenaar. Wilt u nu al een impressie van de nieuwe huisstijl? Dan kunt u vanaf 4 januari terecht op de nieuwe website: www.dierenartsenlelystad.nl

Met de nieuwe vestiging op de Warande zorgen Dierenartsen Lelystad ervoor dat ook dit nieuwe deel van Lelystad voorzien zal zijn van goede service dichtbij huis. U kunt bij de praktijk terecht voor consulten, informatie, voeding, ontwormingen, ontvlooingen, bloedonderzoek etc. Als openingsactie zijn er flyers door Lelystad verspreid. Tegen inlevering van deze flyer kan er gratis een afspraak bij een dierenarts gemaakt worden, voor een gezondheidscheck van uw huisdier.

Tagged ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak