Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Een nieuwe uitdaging voor Jochem

Dierenartsen Lelystad Nieuws Een nieuwe uitdaging voor Jochem
Een nieuwe uitdaging voor Jochem

Nieuws

Een nieuwe uitdaging voor Jochem

Posted By Dierenartsen Lelystad

Per 1 juli 2014 neemt Dierenartsen Lelystad afscheid van dierenarts Jochem de Jong. Via deze weg wil hij het volgende aan alle cliënten van de praktijk kwijt.

Lieve mensen,
In mei 2005  ben ik hier als  kersverse dierenarts begonnen bij Dierenartsenpraktijk De Kempenaar. Nu 9 jaar later neem ik afscheid van het team van Dierenartsen Lelystad en van alle baasjes en hun huisdieren.

Ik heb het genoegen gehad al die tijd te mogen werken met een geweldig team van artsen en paraveterinairen, en de laatste jaren  in een state of the art kliniek die met gemak meedoet met de top van Nederland. Ik weet zeker dat ik dit zal gaan missen de komende tijd.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de vele bijzondere momenten die ik heb mogen ervaren en het vertrouwen en waardering dat ik heb gekregen van de mensen die ik in de spreekkamer heb ontmoet.

Groeten en wie weet tot ziens,
Jochem de Jong

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

4 thoughts on “Een nieuwe uitdaging voor Jochem

  1. Beste Jochem,

    Namens Pepper en mij heel veel succes met je verder loopbaan. En heel erg bedankt voor je goede zorgen van heel iets kleins en tot vrij groot met Demi.

    Wij zullen jou heel erg missen.

    Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

    Groetjes Yvette Vermaes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak