Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Eerste dag van assistente Manon

Dierenartsen Lelystad Nieuws, Warande Eerste dag van assistente Manon
Eerste dag van assistente Manon

Nieuws Warande

Eerste dag van assistente Manon

Posted By Dierenartsen Lelystad

Vandaag was mijn eerste dag op de Warande! Ondanks dat ik al weken heb helpen voorbereiden van de praktijk vond ik het erg spannend.

Om 8.30 uur begon ik zoals altijd eerst op de Kempenaar. Ik heb Marijke geholpen met het opstarten daar. Wat betekend dat we de praktijk klaarmaken voor een nieuwe dag, het aanzetten van alle apparatuur, lampen aan etc. Daarna openen we de deur en nemen we de opnamepatiënten van die dag aan. Tijdens het opstarten kreeg ik telefoon van een meneer en met hem heb ik de eerste afspraak gemaakt voor de Warande. s ‘Middags om 16.00 uur zal Lotje nar de Warande komen, ze heeft last van diarree.

Na een vreugdedansje, omdat ik de eerste afspraak had gemaakt vertrok ik rond 9.00 uur naar de Warande. 
Aangekomen op de Warande heb ik een lekker plaatsje gemaakt onder de balie voor Sem, mijn trouwe blonde Labrador Retriever die overal mee naar toe mag. Hij vindt het nog wel spannend allemaal, bij iedereen die binnenkomt wil die waaks blaffen en hij moet dus nog even leren dat hij dat hier niet mag doen. Op de Kempenaar zit hij achter in de koffiekamer en maakt hij de klanten niet van zo dichtbij mee, daarom is dit dus best wel spannend voor hem.

Na een laatste controle rondje ben ik gaan zitten achter de balie en ben ik administratieve werkzaamheden gaan doen. De open dag die voor  zaterdag 7 januari gepland staat neemt best wel wat voorbereidingstijd in beslag. 
Ik heb me niet hoeven te vervelen vandaag!

Het is nu eind van de dag en de telefoon is 1 keer gegaan. Een vaste artrose patiënt van mij die een afspraak wilde maken voor een artrose consult. De eerste en enige klant van de dag was Lotje die ik al eerder noemde. Die voelt zich hopelijk snel weer een stuk beter na het consult bij Sander.

Vandaag was dus de eerste dag, nog niet veel klanten maar dat was te verwachten. We staan deze week overal in de krant, zijn volop op internet te bewonderen en hebben zaterdag onze open dag met de officiële opening. Ik verwacht dus voor volgende week meer. We moeten groeien en de klanten moeten ons kunnen vinden.

Morgen zit ik hier weer en daar heb ik erg veel zin in. Alles is hier hartstikke mooi geworden. Bijna alles is nieuw en hopelijk kunnen we hier als team een succes van maken. Voor nu, ga ik naar huis. Waar ik overigens op uitkijk als ik vanaf het nieuwe pand uit het raam kijk. Ik ben namelijk één van de eerste trotse bewoners op de Warande!

Tot morgen, Manon

Tagged

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak