Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

EK Actie!

EK Actie!

Acties Nieuws

EK Actie!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Het is weer zover. Een keer per 2 jaar is er wel een voetbaltoernooi waar ‘onze jongens’ gelukkig meestal aan mee doen. Dan zijn er ook nog eens Olympische Spelen deze zomer. Panini Voetbalplaatjes, EK Juichbandjes, Geluksvogels, noem het maar op. Bijna alles is op dit moment in de oranje sferen. Want wie wil er nou niet laten merken dat ze achter onze sporters staan?

Uw hond of kat kan natuurlijk niet achterblijven en dus doet Dierenartsen Lelystad ook mee. Deze maand is er een oranje-getinte actie, zodat ook uw huisdier mee kan doen aan het grote Oranjefeest.

 

De actie:
Bij de sterilisatie of castratie van uw hond krijgt u nu GRATIS een oranje pet-shirt, ter waarde van €14,85 tot € 16,85, afhankelijk van de maat.
En bij de sterilisatie van uw poes bieden we een oranje pet-shirt voor maar €7,50 aan. Normaalprijs €14,85.

Daarnaast maken we het nog leuker!
Stuur ons de dagen na de operatie een leuke of grappige foto van uw dier in het oranje pet-shirt en maak kans op een volledige restitutie van de operatie!

De foto’s zullen we plaatsen op de blog van Dierenartsen Lelystad en op onze facebook pagina. Na het EK kiezen wordt de leukste foto gekozen en begin Juli bent u misschien wel de gelukkige eigenaar die het complete bedrag van de operatie terugkrijgt.

U kunt aan de (foto)actie deelnemen zo lang de voorraad Oranje pet-shirts strekt. Foto’s kunt u sturen naar info@dierenartsenlelystad.nl

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak