Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Enquête Cat Friendly Clinic

Dierenartsen Lelystad Persberichten Enquête Cat Friendly Clinic

Persberichten

Enquête Cat Friendly Clinic

Posted By Rianne van der Wal

Op dit moment loopt student HBO Diermanagement, Chayenne Hullegie bij ons stage. Onderdeel van haar stage is het uitvoeren van een onderzoek voor onze praktijk. Hierbij hebben wij samen gekozen om te onderzoeken of er behoefte is aan een katvriendelijke praktijk. En in het bijzonder een spreekuur speciaal en alleen voor katten.

Het ‘Cat Friendly Clinic’ is een certificaat dat een praktijk kan behalen op het gebied van katvriendelijkheid. De praktijken die hieraan meewerken willen het bezoek van de kat aan de praktijk zo stressvrij als mogelijk laten gebeuren. Daarnaast heeft de praktijk meer kennis en kunde op het gebied van kattengeneeskunde en zorgt dat deze up to date blijft door regelmatige nascholingen.

Om te onderzoeken of er behoefte is onder de katteneigenaren in Lelystad hebben wij jouw hulp nodig. Chayenne heeft een enquête opgesteld en online geplaatst. Aan jou de vraag of je deze voor haar wilt invullen.

De link naar de enquête vindt je hier.

Meer informatie over Cat Friendly Clinic kan je hier vinden.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak