Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Geen haar op mijn hoofd!

Dierenartsen Lelystad Persberichten Geen haar op mijn hoofd!
Geen haar op mijn hoofd!

Persberichten

Geen haar op mijn hoofd!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Bijna iedereen kent wel mensen in de directe omgeving die vechten tegen kanker, de strijd verloren hebben of juist gewonnen. Voor velen is de strijd onzichtbaar en wordt hij in kleine kring gestreden. Maar wanneer je je haar verliest wordt kanker direct zichtbaar.

Mijn naam is Jetty Maltha, ik wil op mijn manier opstaan tegen kanker en heb besloten om daartoe mijn hoofd kaal te laten scheren. Het doel is om tot 15 november minimaal €1000,00 in te zamelen, om vervolgens de daad bij het woord te voegen.

Walter Postma zal het scheerapparaat ter hand nemen. Hij is eigenaar van Kapsalon Rosa en gecertificeerd voor het aanmeten en leveren van haarwerken. Iedereen die zijn of haar haar wil doneren aan Stichting Haarwensen kan hier terecht voor een gratis knipbeurt.

Mijn haar groeit snel weer aan en ik ben gezond. Met deze actie wil ik geld inzamelen om onderzoek naar medicatie en betere behandelingen mogelijk te maken. Ik zou het fantastisch vinden als je mijn actie wilt steunen en gaat doneren. Help je mee te strijden tegen kanker?

Alvast bedankt voor je donatie,
Jetty Maltha

 

Doneren kan hier

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak