Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Gratis lezing over vuurwerkangst

Dierenartsen Lelystad Persberichten Gratis lezing over vuurwerkangst

Persberichten

Gratis lezing over vuurwerkangst

Posted By Rianne van der Wal

Ieder jaar staan veel honden- en katteneigenaren weer voor de uitdaging hun geliefde huisdier, stressvrij het nieuwe jaar in te krijgen. Om te voorkomen dat er vaak onnodige medicatie toegediend wordt, geeft Dierenartsen Lelystad, in samenwerking met Martin Gaus Hondenschool Lelystad een lezing. Op woensdagavond 17 oktober zal er gesproken worden over hoe u kunt zorgen dat uw hond de avond van oud & nieuw (en de dagen die daar aan vooraf gaan) ontspannen door kan komen. Ook bespreken we hoe u het beste kunt reageren als uw hond al gevoelig reageert op geluiden en welke maatregelen u kunt nemen om hem zo goed mogelijk bij te staan.

Informatie over de sprekers
Lize Houben – Hondentrainster en gedragsdeskundige Ik ben geboren 6-12-1979 en woonachtig in Harderwijk. Ik leef en werk samen met mijn honden Bulan (Cane corso) en Poppie (Biewer Yorkshire).

De liefde die ik van kinds af aan heb voor de honden heeft haar vorm gekregen in mijn werk. Zowel in mijn eigen bedrijf Cani amici als in het instructeurswerk bij Martin Gaus. Mijn werk is mijn leven en ik had mezelf geen mooier vak kunnen wensen en gunnen. Ik werk op basis van kennis, gevoel, vertrouwen en respect. Richting de honden, maar uiteraard ook richting de mensen. Mijn doelstelling is om de juiste kennis over te dragen op de mens. Die kennis overdragen doe ik met ontzettend veel plezier en passie. Er valt zoveel te leren over het mooie en het pure wezen: de hond. Als de mens beschikt over de juiste kennis en het inzicht, dan kan de relatie met de hond groeien en waar nodig is verbeteren.

Ik geniet enorm van het lesgeven bij de Martin Gaus hondenschool. Het is naast mijn eigen bedrijf een heerlijke afwisseling om deel uit te maken van zo’n modern en positief bedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Wij als team van kynologisch instructeurs blijven ons daarom ook ontwikkelen en onze kennis up to date houden. Zo blijven we de mensen en hun honden de beste begeleiding, adviezen en zorg bieden.

Deborah Heemskerk – Dierenarts Ik ben geboren op 1 mei 1974 te Celle (Duitsland) en ben sinds juli 2006 bij Dierenartsen Lelystad (toen nog De Kempenaar) werkzaam.

Op dierendag 2002 ben ik afgestudeerd als dierenarts en heb in dat jaar ook een extra studie Homeopathie aan de SHO afgerond en ben daarbij dus tevens Homeopaat voor dieren.

Ik ben altijd gek geweest op dieren. Op dit moment hebben wij geen huisdieren meet thuis, maar zijn wel de trotse eigenaren van een prachtige KWPN merrie met veulen en een Falabella pony. Dat ik dierenarts wilde worden wist ik na een ongeval met een paard. Ik wilde graag helpen en niet langer hulpeloos toekijken.

De homeopathie ben ik gaan doen nadat mij duidelijk werd dat niet ieder dier en elke kwaal regulier te behandelen is. Net zoals niet ieder dier en elke kwaal homeopathisch te behandelen is. Het werkt het beste als het elkaar aanvult, als het in evenwicht is. Het goed kunnen luisteren naar het verhaal van de eigenaar, het goed kunnen interpreteren van de symptomen van de patiënt en een dosis intuïtie maken je tot een goede dierenarts én homeopaat.

Ik ben erg fanatiek in het proberen alles eruit te halen wat er aan mogelijkheden in zit om patiënten met hun eigenaren tevreden de praktijk te zien verlaten. Dat betekend dat je iedere dag weer bij leert en dàt alles maakt ons beroep zo boeiend en leuk!

Details lezing:
Datum: woensdag 17 oktober 2017
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur (graag om 18.45 uur aanwezig)
Locatie: Bronsweg 11a, Lelystad
Kosten: GRATIS
Opgeven: Dierenartsen Lelystad, 0320 – 282 833 of info@dierenartsenlelystad.nl
N.B. uw hond kan thuis op de bank blijven liggen. U kunt hem/haar na de lezing alles vertellen en uitleggen 🙂

Tagged , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak