Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Herfstwandeling

Persberichten

Herfstwandeling

Posted By Rianne van der Wal

Wij gaan weer een gezellig rondje wandelen met onze honden en nodigen u graag daarbij uit!

Ieder jaar gaan we met elkaar een rondje lopen rond de Zuigerplas. Honden mee, laarzen aan en misschien een paraplu. Natuurlijk hopen we op een prachtige herfstdag met een lekker zonnetje, maar het blijft Nederland 🙂

We starten zoals altijd om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Zuigerplasdreef. Honden die het spannend vinden, erg druk zijn of wat meer persoonlijke ruimte nodig hebben kunnen het beste even in de auto blijven wachten tot we daadwerkelijk gaan wandelen. Zodra we lopen hebben alle honden de ruimte en er is in de afgelopen jaren nog nooit iets gebeurd tussen de honden. De meesten lopen los mee, soms ook wel aan de lijn en heel af en toe zitten ze in een karretje omdat ze gewoon wat ouder zijn en niet alles kunnen lopen. Na de wandeling staat er weer een kopje koffie, thee of limonade voor iedereen.

Heb je geen hond en wil je wel graag mee? Geen probleem! Er is altijd wel een hondje wat je mag lenen 🙂 U hoeft zich niet vooraf op te geven.

Tagged , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak