Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Hondentrimsalon Perro’s

Dierenartsen Lelystad Nieuws Hondentrimsalon Perro’s
Hondentrimsalon Perro’s

Nieuws

Hondentrimsalon Perro’s

Posted By Dierenartsen Lelystad

Vanaf september staat er weer een hondentrimster in de trimsalon op locatie Warande. Melissa Eggers is gediplomeerd hondentrimster en hoewel ze nog jong is, is ze bekwaam en enorm enthousiast!

In haar trimsalon wil ze graag dat honden en hun baasjes zich op hun gemak voelen. Zo liggen er verschillende speeltjes, waarmee er gespeeld kan worden en een zachte deken waar de honden op kunnen uitrusten tot hun baasje weer komt. Lekkere koekjes en vers water maken de trimsalon compleet. De honden mogen na hun trimbeurt vrij rondlopen. Melissa ervaart dit zeer prettig en krijgt zo een betere band met de hond voor de volgende trimbeurt. Die weet namelijk dat hij/zij daarna lekker wordt verwend en heerlijk kan uitrusten.

Wilt u kennismaken met Melissa of een afspraak maken? Ze is op werkdagen telefonisch te bereiken (06 – 434 645 85). U kunt haar ook een email sturen (eggensmelissa@hotmail.com)

Chihuahua Luna na haar behandeling in de salon

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak