Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Hug Your Dog Day

Dierenartsen Lelystad Blog Hug Your Dog Day

Blog

Hug Your Dog Day

Posted By Rianne van der Wal

Zondag 13 september staat in het teken van je hond.  

Geef je hond een knuffel dag, wie heeft dat nou weer verzonnen? Ami More, de “Dog Wisperer of Chicago” blies deze dag leven in om mensen te helpen herinneren dat honden al lang onze metgezel zijn en zij hiervoor waardering mogen krijgen. Ze staan al decennia naast ons. Eerst als werkhonden, maar inmiddels zien we ze meer als onze gezinsleden. 

Knuffelen moet vandaag
Begin de dag dus met het geven van een dikke knuffel aan je hond en neem hem mee op een lekkere lange wandeling. Maar bekijk ook het leven van je hond eens door zijn ogen. Hoe gaat het met hem en is zijn omgeving nog altijd optimaal ingesteld op hem?! 

Misschien heeft hij behoefte aan een nieuw kauwbot of een nieuw tuig omdat de oude niet meer past. Of is het verstandig een uitlaatservice op je werkdag te laten komen zodat hij je plinten niet hoeft op te eten uit verveling. Of breng eens een bezoekje aan de dierenarts om hem helemaal na te laten kijken. Misschien heeft hij voor jou verborgen pijntjes. 

Hoe dan ook, de dag staat in het teken van jouw viervoeter! 

Tagged , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak