Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Informatieavond Vuurwerkangst

Dierenartsen Lelystad Nieuws Informatieavond Vuurwerkangst
Informatieavond Vuurwerkangst

Nieuws

Informatieavond Vuurwerkangst

Posted By Dierenartsen Lelystad

Dierenartsen Lelystad verzorgd in samenwerking met Martin Gaus Hondenschool Lelystad op dinsdagavond 9 oktober een informatieavond over vuurwerkangst bij honden. U komt te weten wat vuurwerkangst precies is, welke signalen uw hond laat zien en wat u wel en niet kan doen om dit probleem te voorkomen of te verhelpen.

Programma dinsdag 9 oktober 2012
Locatie: Kempenaar
19:15 uur Ontvangst met koffie/thee
19:30 uur Vuurwerkangst. Door Willemijn Atema en Deborah Heemskerk
21:00 uur Einde

Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden. Wel dient u zich vooraf aan te melden. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met de assistentes van Dierenartsen Lelystad. Er is beperkt ruimte, wees er daarom snel bij, want  VOL = VOL

Informatie over de sprekers:

Willemijn Atema
Geboren op 14 november 1980 te Emmeloord
“Toen ik met mijn eerste pup op de hondenschool kwam viel het mij op dat er best veel overeenkomsten waren met mijn  werk op een middelbare school. De positieve manier van trainen sprak mij erg aan. Dit probeerde ik in mijn werk voor de klas ook altijd te bereiken. Dit gecombineerd met mijn liefde voor honden zorgde ervoor dat ik mij verder ging  verdiepen in de hondenwereld en een  instructeurs diploma haalde. Inmiddels heb ik het onderwijs verlaten en heb ik mijn eigen honden uitlaatservice, naast mijn werkzaamheden op de hondenschool.

Ik vind het mooi om te zien hoe baas en hond naar elkaar toe groeien tijdens de cursussen, omdat ze samen op een positieve manier aan het werk zijn. Vandaar dat ik met veel plezier aan het werk ben bij de puppy, basis, vervolg en speurcursus. ”

Deborah Heemskerk
(Homeopatisch) Dierenarts  & mede-eigenaar Dierenartsen Lelystad
Geboren op 1 mei 1974 te Celle (Duitsland)

Ik ben op dierendag 2002 afgestudeerd als dierenarts en heb in dat jaar ook een extra studie Homeopathie aan de SHO afgerond en ben daarbij dus tevens Homeopaat voor dieren.

Altijd ben ikgek geweest op dieren, daaom hebben wij thuis 2 honden, een KWPN Paard en wat cavia`s. Dat ik dierenarts wilde worden wist ik na een ongeval met een paard. Ik wilde graag helpen en niet langer hulpeloos toekijken.

De homeopathie ben ik gaan doen nadat mij duidelijk werd dat niet ieder dier en elke kwaal regulier te behandelen is. Net zoals niet ieder dier en elke kwaal homeopathisch te behandelen is. Het werkt het beste als het elkaar aanvult, als het in evenwicht is. Het goed kunnen luisteren naar het verhaal van de eigenaar, het goed kunnen interpreteren van de symptomen van de patiënt en een dosis intuïtie maken je tot een goede dierenarts én homeopaat.

Ik ben erg fanatiek in het proberen alles eruit te halen wat er aan mogelijkheden in zit om patiënten met hun eigenaren tevreden de praktijk te zien verlaten. Dat betekend dat je iedere dag weer bij leert en dàt alles maakt ons beroep zo boeiend en leuk!

 

 

 

Tagged , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak