Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Knuffels, kopjes en kwispels

Dierenartsen Lelystad Blog Knuffels, kopjes en kwispels
Knuffels, kopjes en kwispels

Blog

Knuffels, kopjes en kwispels

Posted By Dierenartsen Lelystad

Met het avondspreekuur achter de rug en de diensttelefoon op zak zit ik met de voeten omhoog achter mijn laptop. Je weet maar nooit voor hoe lang het rustig blijft dus ik neem nu de kans om dit blog te schrijven. Eigenlijk wel een beetje raar, dit te schrijven terwijl ik op het punt sta om te beginnen aan mijn laatste werkweek bij Dierenartsen Lelystad.

Vorig jaar oktober kwam ik samen met Milou hier werken omdat Marloes met zwangerschapsverlof ging. Het bleek een heerlijk team en een geweldige kliniek om voor te mogen werken! Het half jaar vloog om en daarna kwam er een nog minstens zo’n snel half jaar bij. En dan is het nu weer bijna 1 oktober… Ik heb een keuze moeten maken waar ik mijn werkzaamheden voort wil zetten, een niet zo makkelijke keuze. Per 1 oktober zal mijn werk hier stoppen en wordt het een full time baan in Groningen.

Heel wat bijzondere patienten en lieve eigenaren heb ik voorbij zien komen het afgelopen jaar. Een mix van ups en natuurlijk ook minder leuke momenten. De vele knuffels, kopjes en kwispels die voorbij zijn gekomen, de liefde die een huisdier ons onvoorwaardelijk geeft. Ze maken elke dag weer uniek en zo de moeite waard om dierenarts te zijn

Maar wat me vooral bij zal blijven is het enthousiasme, de vrolijkheid en de gedrevenheid waarmee we met zijn allen ons werk hier doen en waar ik een mooi jaar in mee heb mogen draaien!  Een beetje pijn doet het wel, maar ik kan met een grote glimlach op het afgelopen jaar terug kijken.

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak