Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Landelijke Open Dag Dierenartsen

Dierenartsen Lelystad Persberichten Landelijke Open Dag Dierenartsen
Landelijke Open Dag Dierenartsen

Persberichten

Landelijke Open Dag Dierenartsen

Posted By Dierenartsen Lelystad

Op zaterdag 5 oktober 2013 wordt voor de tweede keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen georganiseerd. Verspreid over het land openen dierenartsenpraktijken hun deuren om de laten zien hoe dierenartsen in Nederland zorgen voor mens en hun dieren. De praktijken bieden een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland. Onder het motto ‘wordt wijzer over dier en welzijn’ bent u van harte welkom!

Dierenartsen Lelystad zal wederom haar deuren openen voor geïnteresseerden. Tussen 13.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom om te komen ‘snuffelen’ in de praktijk. De dag wordt gevuld met onder andere een demonstratie hondenmassage (waarvoor u zich kunt aanmelden met uw hond aan onze balie). Neem een kijkje achter de schermen en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. U kunt meedoen aan een wedstrijd met als prijs een gratis conditie consult en vaccinatie! Gaat u naar huis? Dan gaat u niet met lege handen! We hebben een leuk presentje voor u.

De Landelijke Open Dag Dierenartsen wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, de beroepsvereniging van dierenartsen. De landelijke open dag zal jaarlijks worden georganiseerd op de eerste zaterdag na dierendag.

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak