Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Lelypas ook bij ons!

Lelypas ook bij ons!

Persberichten

Lelypas ook bij ons!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Vanaf eind december maakt onze praktijk ook gebruik van de Lelypas. Een spaarsysteem voor alle inwoners van onze stad, waar u misschien al het één en ander over heeft gehoord. Bij een inmiddels 50 ondernemers in Lelystad kunt u punten sparen en zo sparen voor een leuke cadeaubon die u bij dezelfde bedrijven kunt gebruiken. Al 1000 inwoners in Lelystad hebben een pas. U ook?

Dierenartsen Lelystad wilde al langere periode een spaarsysteem voor haar cliënten. Maar zelf iets opzetten was niet eenvoudig en gebruik maken van de mogelijkheden van farmaceuten of voerleveranciers te beperkt. Dat Lelystad nu met een eigen spaarsysteem komt, kwam op het beste moment. Want nu kunt u niet alleen bij onze praktijk, maar ook bij de bakker, de supermarkt of de boekhandel sparen met hetzelfde systeem. Niet langer 50 verschillende pasjes, maar gewoon 1 pas die u overal in Lelystad kunt gebruiken. Hoe fijn is dat?!

In onze praktijk ontvangt u voor die euro die u uitgeeft één punt. En voor die gespaarde punten kunt u bij ons terecht voor diensten en producten. Wilt u de Lelypas aanschaffen? Dat kan, ook bij ons! Wilt u meer informatie? Ook dat kan bij onze assistentes aan de balie of via de website van Lelypas (www.lelypas.nl)

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak