Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Maand van het Gebit

Dierenartsen Lelystad Nieuws Maand van het Gebit
Maand van het Gebit

Nieuws

Maand van het Gebit

Posted By Dierenartsen Lelystad

In februari is het voor de zevende keer de Maand van het Gebit. Uit onderstaande infografic wordt duidelijk waarom er jaarlijks aandacht gegeven wordt aan dit onderdeel van uw huisdier. Helaas wordt er ook het advies gegeven om dagelijks een kauwstick te geven aan uw hond. Een advies waar wij niet achter staan. Zo’n kauwstick bevat ongeveer even veel of zelfs meer calorieën dan twee voedingen van uw hond. In plaats van een stick kunt u speciale dentale voeding geven of een poeder over de al gegeten voeding van uw huisdier.

Meer informatie over het gebit van uw hond of kat vindt u hier: hondkat

U kunt tijdens de maand februari een afspraak maken bij één van onze assistentes om het gebit van uw huisdier gratis te laten beoordelen. Zij zullen u vervolgens een passend advies geven. Daarnaast krijgt u kortingen op de aanschaf van Royal Canin Dental, tandenborstels en tandpasta en andere producten die het gebit van uw hond of kat onderhouden.

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak