Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Maand van het Gebit

Persberichten

Maand van het Gebit

Posted By Rianne van der Wal

De maand van het Gebit is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland. Niet alleen dierenartsen hebben extra aandacht voor het gebit van uw hond of kat. Ook dierenspeciaalzaken doen dit veelal.

Gebitscontroles, reinigingen en vervolgbehandelingen worden in onze praktijk dagelijks uitgevoerd. Dierenartsen Sander en Marloes hebben extra scholing gehad hiervoor en zijn de drijvende kracht achter ons ‘Tandenteam”. Samen met paraveterinairen Celeste, Petra en Maroushka staan zij dagelijks klaar voor uw huisdier met kiespijn.

Dit jaar ontvangt u tijdens de gezondheidscontrole een uitgebreid advies over het gebit van uw hond of kat. Deze gezondheidscontrole wordt uitgevoerd als u komt voor de jaarlijkse vaccinatie, maar ook bij een eerste kennismaking met onze praktijk. Staat deze gezondheidscontrole nog niet op de planning dan bent u van harte welkom bij onze paraveterinairen.

Zij zullen dagelijks GRATIS het gebit van uw huisdier controleren en u voorzien van een passend advies. Een afspraak voor deze controle kunt u telefonisch of aan de balie inplannen.

Bent u deelnemer van ons Huisdieren Zorgplan ontvangt u op de gebitsreiniging en de eventuele vervolgbehandeling 10% korting. Bent u nog geen deelnemer? Vraag onze paraveterinairen om informatie of kijk op hier op de site.

Tagged , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak