Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Maatregelen vanwege het nieuwe Coronavirus

Dierenartsen Lelystad Nieuws Maatregelen vanwege het nieuwe Coronavirus

Nieuws

Maatregelen vanwege het nieuwe Coronavirus

Posted By Rianne van der Wal

Update 6 augustus 2020

Als praktijk zijn we ons bewust dat er veel verschillende mensen bij ons binnenkomen. De mogelijkheid bestaat dat op die manier het nieuwe Coronavirus bij ons binnengebracht wordt en overgedragen wordt op anderen. Daarom hebben we een aantal maatregelen ingesteld.

Komt u met uw huisdier op het spreekuur dan gelden vanaf maandag 16 maart de volgende maatregelen:

  • Na het aanmelden aan de balie kunt u plaatsnemen in de wachtkamer als er een stoel vrij is. Is dit niet het geval, dan verzoeken wij u buiten te wachten tot u aan de beurt bent.
  • Wij geven u bij binnenkomst geen hand meer.
  • Laat het openen en sluiten van deuren aan het personeel over.
  • Wij verzoeken u alleen met uw huisdier te komen. Neem geen extra familieleden/vrienden mee naar uw afspraak. De regel is 1 persoon per huisdier/afspraak.
  • Heeft u ziekteverschijnselen, laat iemand anders met uw huisdier naar de praktijk komen. Is uw huisdier niet ziek, maar komt hij/zij voor preventieve zorg (zoals een vaccinatie) stel deze dan eventueel uit en bel ons voor een nieuwe afspraak.
  • Wij willen u verzoeken om met PIN de betaling te voldoen. Indien mogelijk contactloos.

Komt uw huisdier voor een operatie/verder onderzoek/opname den gelden de volgende maatregelen vanaf maandag 16 maart:

  • Uw huisdier zal wordt door de dierenarts in de spreekkamer gecontroleerd samen met u. Na het lichamelijk onderzoek en het beantwoorden van eventuele vragen wordt uw huisdier meegenomen door de arts of paraveterinair naar de opname. Het is niet mogelijk om hierbij mee te gaan.
  • U ontvangt na de ingreep telefonisch uitleg over de nazorg van uw huisdier. Tevens krijgt u deze informatie via mail of op papier mee. Komt u uw huisdier ophalen, dan kunt u na betaling uw huisdier direct meenemen. Wij zullen de nazorg niet opnieuw met u bespreken. Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze telefonisch stellen. Ook zo willen we hier het contact met elkaar zo kort mogelijk houden.
  • Wij willen u verzoeken om met PIN de betaling te voldoen. Indien mogelijk contactloos.

Verder is het tot op heden niet mogelijk om huisbezoeken af te spreken. We hopen op uw begrip.

Wilt u meer weten over het nieuwe Coronavirus en uw huisdier? Dan kunt u dat in het vorige bericht op onze pagina lezen (klik hier).

Tagged , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak