Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Nieuw gezicht?

Nieuw gezicht?

Nieuws

Nieuw gezicht?

Posted By Dierenartsen Lelystad

Onze dierenarts Deborah Heemskerk heeft al een langere periode last van een tennisarm. Tot op heden heeft zij geprobeerd haar werkzaamheden in de spreek- en de operatiekamer, met hier en daar wat aanpassingen te blijven doen. Helaas is het niet haalbaar gebleken en heeft Deborah aangegeven haar werkzaamheden als dierenarts tijdelijk naast zich neer te moeten leggen om volledig te kunnen revalideren.

Dat betekent voor u, dat u Deborah de komende tijd niet als behandelend dierenarts in onze spreekkamers zal treffen. Haar werkzaamheden worden deels overgenomen door onze vaste artsen, Jochem en Sander. Hierbij worden zij ondersteund door een derde dierenarts. Deze week kan het zijn dat het gezicht van deze arts verschilt per dag, omdat hij of zij via het uitzendbureau ingehuurd wordt. Maar wij doen er alles aan om zo snel mogelijk een vast gezicht in huis te hebben.

Een vast gezicht, is niet alleen prettig voor u als klant, maar ook voor ons team. Zo kan deze nieuwe dierenarts volledig ingewerkt worden en zich bekend maken met onze protocollen en werkvoorschriften. Zodra duidelijk is wie deze arts is, stellen wij hem of haar graag aan u voor.

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

One thought on “Nieuw gezicht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak