Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Nieuwe ambulance voor Stichting Dierennoodhulp Flevoland

Dierenartsen Lelystad Nieuws Nieuwe ambulance voor Stichting Dierennoodhulp Flevoland
Nieuwe ambulance voor Stichting Dierennoodhulp Flevoland

Nieuws

Nieuwe ambulance voor Stichting Dierennoodhulp Flevoland

Posted By Dierenartsen Lelystad

Lelystad; 23 november 2014

Een grote verrassing bij het het eenjarig bestaan van Stichting Dierennoodhulp Flevoland: een nieuwe dierenambulance! Directeuren Jan Krol en Peter Helmer van DierenLot waren zondagmiddag 23 november uitgenodigd om het eenjarig bestaan bij te wonen van de stichting. Ze zouden een praatje doen en het eerste exemplaar van het nieuwe magazine ‘Hart voor dieren in de polder’ uitreiken. Maar wat de dierenhulpverleners van Dierennoodhulp Flevoland niet wisten, was dat deze feestdag nog feestelijker zou worden omdat ze een 2e dierenambulance van DierenLot in ontvangst mochten nemen. Ze waren dan ook compleet verrast.

Vorig jaar op de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening reikten ze een dierenambulance uit aan de nieuwe organisatie Dierennoodhulp Flevoland in Lelystad. Dat was het begin van veel ambulance-ritten. Binnen een jaar heeft die betreffende ambulance al bijna 100.000 kilometer gereden! Dit is echt heel veel en om efficiënter te rijden en sneller ter plaatse te zijn, is een tweede ambulance in Flevoland nodig. Een mooier moment om deze uit te reiken konden de directeuren van DierenLot niet bedenken. Ze hopen dat er ook met de nieuwe ambulance weer veel dieren geholpen kunnen worden.

Onze dierenarts Deborah was aanwezig deze middag en mocht genieten van de vreugde van alle vrijwilligers van Stichting Dierennoodhulp Flevoland. Voor het magazine schreef ze een artikel. Hier kunt u pagina 1, en hier pagina 2 lezen.  Ze maakte ook enkele foto’s voor u, voor een indruk van de middag. Het magazine kunt u bij ons in de praktijk verkrijgen voor een donatie. En die donatie wordt door DierenLot verdubbeld tot een totaal bedrag van €1250,-

De vrijwilligers zijn blij en trots op hun nieuwe ambulance!
Voorzitter Susan van de Waal toont trots het eerste magazine voor de nieuwe ambulance.

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak