Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Nieuwe gezichten

Dierenartsen Lelystad Blog Nieuwe gezichten

Blog

Nieuwe gezichten

Posted By Rianne van der Wal

De afgelopen maanden is het je vast wel opgevallen dat er een aantal nieuwe gezichten in de praktijk werkzaam zijn. Dit komt door het vertrek van een aantal meiden en omdat we langzaam groeien en er gewoon meer werk gedaan moet worden.

Als eerste is Suzan de Maa na haar stage bij ons gebleven om als vaste kracht op zaterdag te werken. Ze combineert haar paraveterinaire studie nu met een baan bij ons. De droom van iedere student!

Vanaf februari is Simone bij ons team gekomen. Simone heeft na haar studie geen werk kunnen vinden in een dierenartsenpraktijk en heeft als assistent manager voor verschillende modeketens in Batavia Stad gewerkt. De ervaring die Simone heeft kan ze heel goed gebruiken bij het werk aan de balie en telefoon.

Rozemarijn werkt vanaf april bij ons en is een geroutineerde paraveterinair op het gebied van spoedgevallen. Jaren heeft ze gewerkt bij de afdeling Spoed van het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. Maar ze wilde minder onregelmatig gaan werken en besloot haar voor de eerstelijns praktijk (de huisarts) te kiezen.

Misschien kende je Tanja al (hier op de foto). Zij is niet helemaal een onbekend gezicht. In 2015 en 2016 kon je haar al treffen aan de balie of telefoon. In de tussentijd heeft ze gewerkt bij het Medisch Centrum voor Dieren, bij Stichting Hulphond Nederland als hondengeleider en datzelfde werk deed ze bij Gaus Geleide- en Hulphondenschool. Nu is ze, zoals ze ook wel zeggen, terug op het nest bij ons in de praktijk.

De laatste die we aan het rijtje nieuwe paraveterinairen toevoegen is Mariska (helaas hebben we nog geen foto van haar kunnen maken). Zij ervaring opgedaan bij Caressa Dierenziekenhuis in Amsterdam en komt nu ons team versterken. Op dit moment is zij nog met de studie paraveterinair bezig via het Cursuscentrum Barneveld. Ze verwacht hiermee in het najaar van 2019 klaar te zijn.

Wil je nou weten welke paraveterinairen op dit moment bij ons werken? Kijk dan op hun eigen pagina voor een overzicht.

En zijn we dan klaar met nieuwe gezichten? Nee, want zoals je misschien hebt gezien zoeken we ook nog een dierenarts. Zodra ze geschikte kandidaat gevonden is hoor je dat van ons.

Tagged , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak