Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Nieuwe producten in het Pet Health Plan!

Dierenartsen Lelystad Nieuws Nieuwe producten in het Pet Health Plan!
Nieuwe producten in het Pet Health Plan!

Nieuws

Nieuwe producten in het Pet Health Plan!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Voorkomen is beter dan genezen. En natuurlijk wil je ook liever met preventieve zorg je dier gezond houden, dan te wachten toy hij ziek wordt. Als lid van de Pet Health Club (PHC) bent je ervan verzekerd dat je huisdier de beste zorg krijgt en hierdoor een langer en gelukkiger leven leidt. Ondertussen bespaar jij flink op de jaarlijkse kosten die nodig zijn om  hem/haar in topconditie te houden.

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk de routine diergeneeskundige zorg als vaccineren en parasietenbestrijding is voor je huisdier. De PHC zorgt ervoor dat je de beste zorg kunt geven voor een betaalbaar maandelijks bedrag.

De afgelopen periode is het ons vaker duidelijk dat er voor sommigen van de gebruikers van het plan nog wat missen binnen het huidige Health Plan. Het ontbreekt aan een fijn product om teken bij huisdier(en) te weren. En dat niet alleen bij de hond, ook katten die regelmatig buiten komen hebben steeds vaker last van teken.

Wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief binnen ons Health Plan waarmee we kunnen voorzien in de vraag naar een goed middel dat goede bescherming biedt tegen teken, maar ook vlooien aanpakt. Daar zijn twee verschillende middelen uit gekomen, voor de hond en de kat verschillend.

Hond: Simparica
Dit product werkt tegen vlooien en teken. Het is een zeer smakelijke tablet die u iedere vier weken mag geven.

Kat: Stronghold Plus
Deze nieuwe variant van Stronghold werkt voor katten ook tegen teken. Het product is een pipet met vloeistof welke u iedere vier weken toedient in de nek van uw kat.

Wil je overstappen op deze twee nieuwe producten dan is dat geen enkel probleem. Geef het aan bij onze assistentes aan de balie als je weer de nieuwe producten komt ophalen. Wil je liever de producten gebruiken die je nu ook al gebruikt? Dat is geen enkel probleem.

Heb je vragen over de producten? Die kun je uiteraard stellen aan onze assistentes.

Met vriendelijke groet,
Team Dierenartsen Lelystad

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak