Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Nieuwjaarswandeling

Dierenartsen Lelystad Blog Nieuwjaarswandeling

Blog

Nieuwjaarswandeling

Posted By Rianne van der Wal

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen zal zaterdag 12 januari, om 11.00 uur weer een wandeling gaan maken rond de Zuigerplas. Het is inmiddels al de tiende keer dat we, samen met u de wandeling maken. We zal het de eerste keer zijn dat we zo vroeg in het jaar gaan wandelen. Maar de beste wensen brengen we het liefst persoonlijk aan u over!

We starten zoals gewoonlijk vanaf de parkeerplaats van het Zuigerplasbos, aan de Zuigerplasdreef. We lopen in ongeveer een uur rond de plas, waarbij we regelmatig even stoppen om onze honden lekker te zien spelen. Terug bij de auto’s nemen we niet direct afscheid, al kan dat natuurlijk wel, maar drinken we nog even een kopje koffie en smikkelen we iets lekkers daarbij.

Heeft u een drukke hond of een hond die snel onder de indruk is van grotere groepen honden? Dan is het misschien verstandig om even de hond in of bij de auto te laten wachten tot we daadwerkelijk gaan wandelen. Zo voorkomt u frustratie bij uw hond en wordt een opstootje tussen wat te enthousiaste honden voorkomen. We zien eigenlijk altijd dat zodra we lopen de honden zich kunnen uitleven en er voldoende ruimte is om elkaars persoonlijke zone te respecteren. De honden doen het dan ook prima samen.

U hoeft zich niet op te geven. En ook zonder hond bent u van harte welkom. Er is altijd wel een hond te leen 🙂

Tagged , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak