Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Open Dag KC Flevoland

Dierenartsen Lelystad Blog Open Dag KC Flevoland
Open Dag KC Flevoland

Blog

Open Dag KC Flevoland

Posted By Dierenartsen Lelystad

Afgelopen zaterdag 8 september stonden wij met twee dierenartsen en een paraveterinair op de open dag van de Kynologen Club Flevoland, in Lelystad. Ter ere van hun veertig jarig bestaan organiseerden zij een dag voor jong en oud en vooral voor hun geliefde viervoeters. De hele middag was er de mogelijkheid om mee te doen met de verschillende activiteiten op het terrein. Van Flyball tot behendigheid en van het trainen van een geleidehond tot het trainen van een schaapshond in een echte schaapskudde.

Onze dierenartsen voerde deze middag ongeveer 50 gezondheidscontroles uit bij de aanwezige honden. Hierbij werden zij geholpen door de kleine bazen van de viervoeter(tjes). Samen keken zij naar de oren, de ogen, het gebit, de vacht en de pootjes en luisterden zij naar het hart en de longen van hun huisdier. Als dank voor hun hulp ontvingen de assistenten een button, met de tekst: Assistent Dierenarts!

Een kleine impressie van deze geslaagde middag ziet u in onderstaand album.

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak