Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Opening praktijk Kempenaar

Dierenartsen Lelystad Blog, Nieuws, Persberichten Opening praktijk Kempenaar
Opening praktijk Kempenaar

Blog Nieuws Persberichten

Opening praktijk Kempenaar

Posted By Dierenartsen Lelystad

Zaterdag 7 juli was het eindelijk zover. Na maanden van voorbereiding en stress werd de nieuwe praktijk van Dierenartsen Lelystad op de Kempenaar feestelijk geopend!

Wethouder Job Fackeldey sprak alle aanwezigen toe, terwijl de Dierenambulance met sirenes aankwam. Het spoedgeval zorgde ervoor dat de wethouder zijn speech moest afsluiten en het lint snel doorknipte. Deze openingsactie zorgde voor veel lol bij het personeel. De hond die met spoed behandeld moest worden was namelijk de vriend van een collega assistente. Met zuurstof en veel liefde knapte de hond op en heeft de rest van de dag bij Dierenartsen Lelystad rondgelopen.

Het is niet duidelijk hoeveel geïnteresseerden de nieuwe praktijk zijn wezen bekijken, maar een ding is zeker. Het was druk en zeer geslaagd! Hieronder ziet u een kleine impressie van de dag. Mocht u bij de opening niet aanwezig zijn geweest en u bent nieuwsgierig. Neem dan contact op met de praktijk en vraag naar de mogelijkheid van een rondleiding.

Tagged , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak