Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Opening Warande een succes!

Dierenartsen Lelystad Nieuws, Warande Opening Warande een succes!
Opening Warande een succes!

Nieuws Warande

Opening Warande een succes!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Afgelopen zaterdag, 7 januari werd door de wethouder Jop Fackeldey de nieuwe praktijk, feestelijk geopend.

Het was een prima dag, gezien het weer van de dagen daarvoor. Veel wind en regen zorgde bij ons voor bezorgdheid. De mast van De Batavia was gespleten door de wind! Kon de opening wel doorgaan? Er werd gekozen om een grote tent op de parkeerplaats te zetten. Zo hoefden we in ieder geval niet buiten in de kou te staan. Ook zouden heaters zorgen voor wat warmte.  Gelukkig bleef het extreem slechte weer van de dagen daarvoor uit en werd het een wisselvallige dag, maar met niet al te veel regen en wind.

Om half 2 waren er al behoorlijk wat mensen in de nieuwe praktijk geweest, maar voor heel even moest iedereen naar buiten toe. De wethouder ging de praktijk nu écht openen! Met mooie, lovende woorden en een groene schaar werd het lintje doorgeknipt en kon het feest echt losbarsten.

Opening in het nieuwe pand met v.l.n.r. dierenartsen Deborah Heemskerk en Jochem de Jong, wethouder Jop Fackeldey en dierenarts Sander van der Wal.

Binnen in de praktijk werden we overspoeld met bloemen, planten, cadeaus en de allerbeste wensen! Vrienden, familie, kennissen, collega dierenartsen, bekende klanten (met hun huisdieren) en nieuwe, onbekende klanten (ook met hun huisdier) hebben we mogen ontvangen. In de tent werd er genoten van de diverse hapjes en drankjes en werden de kinderen geëntertaind door een ballonnenclown. Ze konden zich laten schminken, door onze eigen assistenten. Hun nageltjes konden woerden gelakt en ze hadden de kans om mee te doen aan de tekenwedstrijd.

Er was een fotograaf aanwezig om van alle aanwezige huisdieren een foto te maken. Deze foto’s kunnen vanaf 17 januari opgehaald worden. Ze liggen klaar bij de praktijk op de Warande.

Gedurende de middag was hondenschool Agility For Fun aanwezig om diverse shows Doggy Dance te geven. Een spetterende show met een record aantal kinderen, waar de honden overheen zijn gesprongen! Wij danken Agility For Fun voor hun aanwezigheid deze dag! Wilt u meer weten over deze hondenschool, dan kunt u hier terecht.

Agility For Fun aan het werk, tijdens de opening van Dierenartsen Lelystad, Warande.

 

Tagged , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak