Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Paraveterinair Petra tekent haar diploma!

Dierenartsen Lelystad Nieuws Paraveterinair Petra tekent haar diploma!
Paraveterinair Petra tekent haar diploma!

Nieuws

Paraveterinair Petra tekent haar diploma!

Posted By Dierenartsen Lelystad

 

Woensdag, 3 juli en twee jaar na de start van haar deeltijd studie paraveterinair bij het Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld, mocht Petra haar handtekening eindelijk plaatsen onder haar diploma!

Petra werkt inmiddels al ruim anderhalf jaar bij Dierenartsen Lelystad en heeft zich in die periode ontpopt tot een paraveterinair die alles wil weten. Vragen worden gesteld, over alle mogelijke zaken. En Petra laat het daar niet bij, de boeken komen regelmatig op tafel om te controleren of het allemaal wel klopt in haar hoofd. Petra is een echte spons, die alle informatie opzuigt. En ze is nog niet uitgeleerd. De cursus ‘Spoedeisende patiënt’ is al gevolgd, de cursus ‘Voedingsdeskundige’ van Royal Canin staat gepland voor september 2013 en de cursus ‘Anesthesiologie voor hond en kat’, staat op de kalender voor 2014!

Wij hopen dat Petra haar lust voor kennis niet snel verliest en dat wij nog jaren gebruik van haar talent kunnen en mogen maken.

Foto: Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak