Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Patiënt van de maand

Dierenartsen Lelystad Blog Patiënt van de maand
Patiënt van de maand

Blog

Patiënt van de maand

Posted By Dierenartsen Lelystad

Door Sabrina, eigenaar van Kiss Kiss Bang Bang

Ik voel me zeer vereerd,  maar had stiekem gehoopt dat ik onder leukere omstandigheden patiënt van de maand was geworden.

Het is een hele toer geweest,  zo ben ik krols en mag ik naar de kater en zo lig ik op de operatie tafel. En dat allemaal omdat ik een vliegertouwtje erg leuk speelgoed vond. Ik dacht laat ik daar eens even mijn tanden mee flossen, niet wetende wat een gevaar het was als ik die zou inslikken.

Na een nacht braken is mijn personeel met mij naar de dierenarts gegaan en daar belandde ik op de spoed operatie tafel. Een hele lieve arts heeft mij toen geholpen en mij van het touwtje ontdaan dat inmiddels helemaal tot in mijn dunne darm zat en deze had opgestroopt.

Ik mocht diezelfde avond mee naar huis met de boodschap dat ik het rustig aan moest doen.  Elke dag stopte mijn personeel een thermometer in mijn achterste en werden er allerlei rare tabletten mijn in mond gedaan. Ik moet zeggen echt fijn vond ik dit niet, maar ze zei dat het moest en dat ik me dan snel beter zou voelen.  Ik dacht woensdag voor Hemelvaart dat ik er was,  maar helaas plotseling voelde ik mij niet goed worden en mijn personeel had dat snel door, dus weer naar die lieve man.

En ja hoor…, je raadt het al… Een ontsteking, dus ik moest weer naar de operatietafel.

Nu bijna 3 weken na mijn eerste operatie voel ik mij weer kiplekker. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn samen met mijn vriendin,  maar ik moet zeggen er is iets anders in onze verhouding thuis. Ze vindt dat ik raar ruik vanaf het moment dat ik thuis kwam. Wat dat is zal over een paar weken wel duidelijk zijn.

Een kus van Kiss.

Maine Coon Cattery Orchidvalley
www.sabrinasmainecoons.nl

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak