Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Patiënt van de maand, Napoleon

Dierenartsen Lelystad Blog Patiënt van de maand, Napoleon
Patiënt van de maand, Napoleon

Blog

Patiënt van de maand, Napoleon

Posted By Dierenartsen Lelystad

Afgelopen maand werd dierenarts Jetty bezig gehouden met een bijzondere patiënt. Niet alleen om dat deze kat, bijna geen haar heeft. Maar ook omdat hij nog een ander probleem had.

Via zijn eigenaar vertelt Napoleon zijn verhaal!
In de nacht van 16 november 2014 ben ik, een 5-jarige Sphinx die soms luistert naar de naam Napoleon, met spoed opgenomen bij Dierenartsen Lelystad, locatie Kempenaar. De reden dat ik opgenomen werd, was omdat er een bloedprop vanuit mijn hartkamer door mijn bloedbaan stroomde. En deze prop kwam vast te zitten in één van mijn aderen aan de achterzijde van mijn lichaam. Hierdoor viel mijn motoriek aan de achterkant uit. Ik voelde mijn achterpootjes bijna niet meer en ze deden best wel pijn.

In de volgende dagen zijn er veel verschillende bloedonderzoeken gedaan en werd er een hartecho gemaakt. Hierdoor konden mijn artsen een goede diagnose stellen en zijn er juiste beslissingen genomen in de aanpassingen van mijn medicatie. Want ik stond al bekend als hartpatiënt.

Door de aanpassingen van mijn medicatie, de liefde en goede zorg van de medewerkers van Dierenartsen Lelystad en natuurlijk het thuisfront, ben ik tot nu toe redelijk hersteld en ziet de toekomst er weer wat rooskleuriger uit.

LIEVE MENSEN, BEDANKT VOOR ALLES!
Napoleon

 

Fam. Ruys schrijft
Het is erg fijn om Napoleon weer te zien opknappen, met regelmaat is hij weer in de veronderstelling dat hij van koninklijke bloede is, dus het bedienen van s’ ochtends vroeg tot s’ avonds laat doen we met veel plezier en hoeven wij gelukkig niet te missen.

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak