Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Perro’s bestaat 1 Jaar!

Dierenartsen Lelystad Blog Perro’s bestaat 1 Jaar!
Perro’s bestaat  1 Jaar!

Blog

Perro’s bestaat 1 Jaar!

Posted By Dierenartsen Lelystad


Trimsalon Perro’s bestaat inmiddels een jaar en eigenaresse/trimster Melissa geeft ons graag een kijken in haar ‘keuken’. Dit zal ze doen door maandelijks iets leuks te schrijven over haar ervaringen. Maar niet alleen schrijven is wat ze zal doen. Ook zal ze proberen leuke filmpjes te maken van het trimmen.

Ik wil jullie graag wat meer op de hoogte houden van mijn bezigheden. De afgelopen maand heb ik vooral veel kleine honden rassen gezien in de trimsalon. Een Cavalier, een Poedel, een Pomeriaan, een Cairn Terriër, een Yorkshire Terriër en vele boomertjes. Wat is mijn werk toch leuk, zoveel afwisseling qua vacht, karakter, leeftijd, speelsheid en ga zo maar door. Voor een groot deel van deze hondjes was het hun eerste keer op de trimtafel. Erg spannend natuurlijk! Sommige verkennen de trimsalon stoer, andere kruipen verlegen achter hun baasje weg en sommige springen zelf al op tafel! Een aantal baasjes vonden het ook erg spannend en wilden graag bij de trimbehandeling blijven. Dit is geen probleem zolang de honden rustig blijven. Ik moet natuurlijk wel mijn werk kunnen doen. Gezellig zet ik er dan een stoel bij, beantwoord ik de vragen en laat ik zien hoe ik werk.

En om te vieren dat Trimsalon Perro’s volgende maand een jaar bestaat. Krijgt iedere klant in heel de maand Juni 10% korting! Maak dus snel een afspraak!

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak