Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Bonnie

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Bonnie

Blog

Prachtkat Bonnie

Posted By Rianne van der Wal

Door kattentrimster Jos Hillebrand

De laatste dag van maart golden voor het eerst de strenge corona-maatregelen van Dierenartsen Lelystad voor de trimsalon. Dat betekent onder andere dat de eigenaar de kat afgeeft bij de deur en tijdens het trimmen niet binnen mag wachten. Sommige van mijn klanten gingen naar huis of gingen even boodschappen doen. De eerste klant van die dag had haar wandelschoenen aangetrokken en maakte even een wandeling nabij de Oostvaardersplassen. De laatste klanten kregen van mij de ochtendkrant mee en lazen die in de auto. 

Intussen moest ik mijn katten alleen ontwollen of scheren. Gelukkig ging dat prima: het waren sowieso hele relaxte katten die hier al jaren komen of, zoals Bonnie (foto), die hier voor de tweede keer kwam. Het extra handje van de eigenaar heb ik dus eigenlijk niet gemist. Maar natuurlijk wel de gesprekken die we anders intussen voeren!

Wie weet is het eind volgende maand weer wat normaler. Intussen: sterkte voor iedereen en blijf gezond!

Iedere laatste vrijdag van de maand komt Jos bij ons in de praktijk in de Warande om katten te kammen of te ontwollen. En heel soms, als dat niet meer lukt, scheert ze katten ook. Iedere maand zet ze één van haar ‘klantjes’ in het zonnetje en wordt Prachtkat benoemd.

Tagged , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak