Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Bruce

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Bruce
Prachtkat Bruce

Blog

Prachtkat Bruce

Posted By Dierenartsen Lelystad

Bruce zal het trimmen wel spannend vinden, zei zijn baasje aan de telefoon. Daarom komt ze met catnip naar de trimsalon. Catnip is een kruid waar veel katten dol op zijn. Het zit veel in kattenspeeltjes, waardoor katten uitgedaagd worden om mee te spelen. Bij Bruce, een jonge Ragdoll, werkt het net andersom: hij wordt er juist rustig van.

Met de catnip, een beetje kroelen en afleiden en enkele rustmomenten inlassen is Bruce snel van zijn onderwol ontdaan. Hij blijft zelfs ontspannen poseren voor de foto.

Daarna zet ik Bruce op de grond. Nu is zijn broertje aan de beurt. Terwijl ik die trim, gaat Bruce op ontdekking uit. De hele trimsalon besnuffelt hij. Dan ontdekt hij een metalen poot van een tafeltje bij de deur. Dat vindt hij geweldig. Hij geeft er kopjes aan, krioelt er met zijn schouders en flanken tegenaan en draait er met zijn buik omheen. Hij heeft een nieuw speeltje ontdekt: Bruce, de paaldanser.

En zijn baasje? Dit gaat gauw naar een bouwmarkt om een metalen tafelpoot te kopen. Als speeltje voor Bruce. Catnip heeft hij niet meer nodig!

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak