Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Coco

Prachtkat Coco

Blog

Prachtkat Coco

Posted By Dierenartsen Lelystad


Door Jos Hillebrand

Coco is een prachtige Ragdoll-poes van zes jaar oud. Ze is hier al een vaker geweest. Nu is het alweer een tijdje geleden, dus is het weer tijd om haar van haar oude haren af te helpen. Dat is altijd een feestje, want Coco is een lieve kat die kammen heerlijk vindt en alles ontspannen ondergaat.

De laatste vrijdag van april is het ook feest: Koningsdag. Omdat veel mensen dan vrij zijn, is ook 11-jarige Stijn, het baasje van Coco, met zijn moeder meegekomen naar de trimsalon. „Coco is mijn tweede wekker”, vertelt Stijn. „Als mijn echte wekker afgaat, hoort ze dat en dan gaat ze voor mijn slaapkamerdeur zitten miauwen. Dan laat ik haar binnen en dan mag ze even bij mij op bed liggen.”

Nu ligt Coco nog even heerlijk ontspannen op de trimtafel. Straks gaat ze weer fijn naar huis, zonder al die oude haren. Haar baasjes krijgen wel wat mee: een paar tompoucen. Het is tenslotte Koningsdag

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak