Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Coco

Blog

Prachtkat Coco

Posted By Rianne van der Wal

Door kattentrimster Jos Hillebrand

Coco is vandaag samen met haar zusje Chanel voor het eerst in de trimsalon. Ze zijn Maine Coon-poezen van ruim anderhalf jaar. Coco vindt reizen in de auto altijd erg spannend, ook al is het maar een klein stukje. Daar raakt ze snel gestrest door en gaat dan hijgen. Daarom mag ze het eerst op de trimtafel. Dan is ze snel klaar en brengt een van haar baasjes haar snel naar huis. 

De nagels zijn snel geknipt en de oude haren zijn snel uit de vacht gekamd. Coco is wel een beetje moe van alle nieuwe indrukken. Op de na-foto lijkt ze wel in slaap gevallen te zijn!

Iedere laatste vrijdag van de maand komt Jos bij ons in de praktijk in de Warande om katten te kammen of te ontwollen. En heel soms, als dat niet meer lukt, scheert ze katten ook. Iedere maand zet ze één van haar ‘klantjes’ in het zonnetje en wordt Prachtkat benoemd.

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak