Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Djosy

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Djosy

Blog

Prachtkat Djosy

Posted By Rianne van der Wal

Door kattentrimster Jos Hillebrand.

Vorig jaar om deze tijd was Djosy ook al kat van de maand. Toen vertelde haar baasje dat ze regelmatig meevaart op een boot. De komende tijd staat er weer een spannende trip op haar te wachten: ze gaat varen naar Noorwegen, Zweden en Finland!

Als scheepspoes moet je natuurlijk goed voor de dag komen in het buitenland. Daarom komt ze vandaag in de trimsalon even haar haartjes laten doen. Zodat haar blonde lokken straks vrolijk in de wind wapperen als ze op het voordek staat.

Voordat Djosy met haar baasjes het ruime sop kiest, moet eerst de klimpaal nog in orde worden gemaakt, vindt ze. Zouden ze de mast omwikkelen met sisasltouw? En is er bovenin een kraaiennest? Djosy is voor geen kleintje vervaard: ik zie haar zó een paar meter de hoogte in klimmen en met een pootje voor haar ogen de einder afturen: land in zicht?


Tagged , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak