Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Harvey

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Harvey

Blog

Prachtkat Harvey

Posted By Rianne van der Wal

Door kattentimster Jos Hillebrand

Harvey is een knappe Brits korthaar-kater van ruim één jaar. Hij komt hier voor het eerst in de trimsalon, samen met zijn zusje Hailey. Toch is hij al eerder bij Dierenartsen Lelystad geweest. Beide Britjes zitten samenvanaf toen ze negen maanden oud waren in het kittenprogramma van paraveterinair Petra. Ze zijn namelijk op heel jonge leeftijd gecastreerd/gesteriliseerd en kampen nu met wat overgewicht. Er moeten wat onsjes af!

Toevallig is Petra vanmiddag op de Warande. Ze vindt het heel gezellig dat haar jonge vriendjes op bezoek zijn. Regelmatig kijkt ze even door het raam van de deur om te kijken naar de ene die op tafel wordt uitgekamd en naar de andere die door de trimsalon scharrelt.

Haar weegt niet zo veel, maar misschien kan ik wat verschil maken. Harvey heeft heel wat oude haren verstopt zitten in zijn dikke vacht en die moeten eruit. Ook van zijn nageltjes knip ik het puntje af.

Hij vindt het allemaal prima. Veel gewicht zullen die haren en die nageltjes niet in de schaal leggen, maar ieder grammetje minder telt toch maar mooi mee!

Tagged , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak