Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Helga

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Helga
Prachtkat Helga

Blog

Prachtkat Helga

Posted By Dierenartsen Lelystad

Door kattentrimster Jos Hilebrand

Helga is een Pers van ongeveer 13 jaar. Ze komt uit Kroatië. Toen ze net geboren was, heeft ze haar Griekse baasjes ontmoet. Met hen is ze heel Europa doorgereisd omdat haar baasjes telkens op andere plaatsen wonen en werken. Ze is in Italië, Hongarije, Denemarken en Duitsland geweest. Nu woont Helga met hen en een paar honden alweer een paar jaar in Nederland.

Vandaag is Helga bij mij in de trimsalon. Ze heeft een hele lastige vacht. Die is heel dicht, vol en plakkerig. De haren zijn dik en stevig. Ik kom er met mijn grofste kam niet doorheen zonder haar erg pijn te doen.

Ik begrijp dat Helga haar vacht zelf ook niet kan bijhouden. Daarom is haar vacht geschoren sinds ze bij haar nieuwe baasjes is. Ze is het dus gewend.

Na het scheren maak ik nog even de ogen en de oren schoon. Dan mag Helga weer mee naar huis. Niet heel Europa door, maar fijn dichtbij in Lelystad!

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak